VIDEO: Primarul Bacaului, Cosmin Necula, a anuntat ca se va inscrie in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania

Intr-o conferinta de presa ce a avut loc marti, dupa-amiaza, la Centrul de Afaceri din Municipiul Bacau, primarul Cosmin Necula a anuntat ca se va inscrie in partidul Pro Romania. Intre Ponta si Necula exista o prietenie mai veche, de aproximativ 15 ani, fapt pentru care relatia dintre cei doi este de notorietate.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Primarul Necula a anuntat ca, imediat ce va primi in scris de la PSD notificarea de excludere din partid, va semna adeziunea de intrare in partidul Pro Romania. Cosmin Necula a fost exclus din PSD dupa ce a criticat in dese randuri Guvernul Dancila.

Prezent in Bacau, Victor Ponta si-a exprimat sutinerea pentru primarul Necula atat in acest mandat cat si pentru o candidatura in perioada 2020-2024 :

„Am venit in Bacau, in primul rand pentru ca in 2016 am facut campanie pentru primarul dumneavoastra si mi-as fi dorit ca mult mai multe din proiectele incepute sa fie duse la bun sfarsit. Unele s-au blocat, altele au fost intarziate si au avut de suferit locuitorii orasului si cred ca batalia politica face rau municipiului.

Cosmin este unul dintre oamenii tineri cu care am facut politica si vreau sa fac in continuare si imi doresc foarte tare sa reuseasca. Bacaul este un municipiu care trebuie sa se dezvolte si care are nevoie de un primar tanar.

Cand jumatate de buget il dai pe termoficare, nu se dezvolta ca oras. Imi iau angajamentul pentru a gasi o solutie serioasa si pe termen lung pentru ca sa nu cada tot necazul pe autoritatile locale – o solutie pe termen mediu si lung – reparatii / modernizarea retelelor.” a spus Victor Ponta

Intrebat daca s-a inscris in partidul Pro Romania, Necula a spus ca asteapta notificarea oficiala de la PSD, de excludere din partid, pentru a semna adeziune in PRO Romania :

„Inca din mai, am explicat colegilor mei de atunci, ca trebuie sa facem un pas inapoi. Inca de atunci am spus ca „badalaii” trebuie sa dispara. Am ajuns in momentul de fata chiar la acest fapt – ca atitudinea unui astfel de personaj politic inca mai populeaza PSD-ul.

Este de notorietatea faptul ca voi ramane un om de stanga. Cred in momentul de fata ca PRO Romania este o constructie veritabila de stanga. Am auzit de o reformare a PSD-ului insa observ ca 90% dintre oamenii care se perinda la conducerea partidului sunt tot aceiasi.

Discutiile pe care le-am avut cu domnul Ponta nu sunt de acum. Nu am ascuns ca sunt prieten cu Victor de 15 ani si gandirea pe care am avut-o a fost profund de stanga. Aceasta solutie a venit natural.

Sustin acest proiect politic. Astept hartia oficiala cu aceasta demitere a mea din PSD si va asigur ca primul act pe care-l voi semna va fi adeziunea mea la PRO Romania.” a spus Cosmin Necula

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here