VIDEO: Perchezitii si retineri in cazul scandalului din fata Garii Bacau


          5 mandate de percheziție domiciliară, 11 mandate de aducere și 3 rețineri, este bilanțul activităților polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Bacău, din această dimineață, într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.

              La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, luptători pentru acțiuni speciale și criminaliști au pus în executare 5 percheziții domiciliare și 11 mandate de aducere, într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.

           În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă.Totodată, 13 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

           În baza probatoriului administrat 3 persoane bănuite de comiterea inffracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice au fost reținute pentru 24 de ore.           


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentS-a finalizat licitatia pentru parcarea de 1 milion de euro din zona Bradului-Tipografilor. Primaria va emite ordin de incepere a lucrarilor
Articolul urmatorDrona furata in Timisoara de la celebrul regizor Charlie Ottley, gasita in Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.