VIDEO: Perchezitii si retineri in cazul scandalului din fata Garii Bacau


          5 mandate de percheziție domiciliară, 11 mandate de aducere și 3 rețineri, este bilanțul activităților polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Bacău, din această dimineață, într-un dosar penal ce vizează infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.

              La data de 7 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Bacău, împreună cu cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, luptători pentru acțiuni speciale și criminaliști au pus în executare 5 percheziții domiciliare și 11 mandate de aducere, într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și uz de armă fără drept.

           În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat mijloace materiale de probă.Totodată, 13 persoane au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

           În baza probatoriului administrat 3 persoane bănuite de comiterea inffracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice au fost reținute pentru 24 de ore.           

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.