VIDEO: Perchezitii in judetul Bacau la hotii de catalizatoare


La data de 20 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Bacău, au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară, în județul Bacău, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 6 spre 7 aprilie 2022, un bărbat, de 45 de ani, împreună cu alte două persoane, din județul Bacău, ar fi sustras patru catalizatoare de la autoturisme care erau parcate pe străzi din municipiul Botoșani și au încercat, de asemenea, în aceeași noapte, să sustragă  un catalizator de la un autoturism, fără a reuși.

În urma perchezițiilor efectuate la locațiile vizate, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care interesează cauza, respectiv catalizatoare, telefoane mobile, unelte pentru tăierea țevilor ș.a. Totodată, bărbatul de 35 de ani a fost condus la sediul IPJ Botoșani, pentru continuarea cercetărilor, ulterior, față de acesta fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.