Video | Perchezitii in Buhusi si Blagesti. Cardurile sociale ar fi fost insusite fara drept

2

Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău au identificat un bărbat de 57 de ani, din comuna Blăgești și o femeie de 56 de ani,  din orașul Buhuși, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, fals material în înscrisuri oficiale şi acces ilegal la un sistem informatic.

        Cercetările sunt desfășurate de polițiști ca urmare a sesizărilor mai multor persoane de pe raza comunei Blăgești, cu privire la faptul că, nu le-ar fi fost distribuite persoanelor beneficiare, cardurile sociale cu sume de bani pentru alimente și ar fi fost însușite și folosite fără drept de către angajați ai unui oficiu poștal pentru efectuarea unor cumpărături la diferiți comercianți.

        Prejudiciul cauzat este de aproximativ 15.000 de lei.

        La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Bacău au pus în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza mun. Buhuși şi în comuna Blăgești, fiind ridicate mai multe înscrisuri, carduri și alte mijloace materiale de probă.

Cele două persoane bănuite de comiterea faptelor au fost identificate şi conduse la sediul Poliţiei pentru audieri, în baza mandatelor de aducere.

​La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău.

​Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a celor vizați.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. […] Citeste tot articolul Sursa & Foto Credit- “www.bacau.net” ———————————- Știrile sunt preluate din google news de la ziare locale din Bacau. bacauexpress.ro este un director/serviciu gratuit de indexare stiriilor. Informatiile si imaginile stirilor sunt exclusiv a ziarelor si site-urilor din care au fost preluate. bacauexpress.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. Daca doriti ca stirile dvs sa nu mai apara pe platforma noastra contact: [email protected] Cititi Termeni si Conditii […]

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.