VIDEO | Oficial, stadiul fizic la Centura Bacaului este de 67%

Conform CNAIR, stadiul fizic la Centura Bacaului este de 67%. Financiar, s-a decontat pana acum 54.30% din intreaga suma destinata centurii Bacaului.

Lucrarile la Centura Bacaului se fac pe fonduri europene iar executia si proiectarea sunt realizate de firmele lui Umbrarescu : SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL. Pe 23 ianuarie 2019 s-a inceput proiectarea iar pe 8 martie 2019 au inceput lucrarile propriu-zise. Termenul final pentru Centura Bacaului este inceputul lui 2022.

In teren, lucrurile stau mult mai bine. Bratul de vest – Nicola Balcescu / Magura-iesire spre Onesti este finalizat. Acolo, Centura Bacaului a fost realizata in regim de drum national si are o lungime de 7 km.

Ministrul Transporturilor a declarat ca bratul se va da in folosinta in cel mai scurt timp :

„La Varianta de Ocolire a Bacaului, realizam procedurile de receptie, de expertiza tehnica in vederea darii in trafic a unui tronson – ma refer la legatura spre Onesti. Acest lucru se va intampla in perioada imediat urmatoare, poate pana la sfarsitul acestei luni. Noi nu tinem autostrazi muzeu in Romani” a spus Bode

Firmele lui Umbrarescu lucreaza la bratul estic care se va construi in regim autostrada. Estimarile optimiste dau ca data de finalizare pentru intreaga lucrare finalul acestui an.

Autostrada A7 – Centura Bacau Pod peste Bistrita

Centura Bacau – bratul nordic

Sursa video : Radu

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here