VIDEO: Oficial. S-au semnat contractele pentru A7 Bacau – Pascani. Umbrarescu va face toti cei 250 km – Buzau – Focsani – Bacau – Pascani

0

Miercuri, la sediul Ministerului Transporturilor, ministrul Sorin Grindeanu, alaturi de directorul CNAIR, Cristian Pistol si directorul Cornel Bunghiuz, din cadrul UMB, au semnat contractele pentru cele 3 loturi din Autostrada A7 Bacau – Pascani. Cu acest contract semnat, Umbrarescu poate lucra pe toti cei 250 km, de la Buzau pana la Pascani.

Autostrada Bacău – Pașcani are o lungime de 77 kilometri, iar la intersecția cu Autostrada Unirii A8 este proiectat un nod rutier de tip turbion, adică o intersecție cu bretele de viteză pentru toate direcțiile. Pe traseu vor fi construite peste 100 de poduri, pasaje și structuri casetate, 9 noduri rutiere și 50 de spații de servicii prevăzute cu stații de încărcare pentru mașini electrice. Toate cele trei loturi au durată de execuție de 30 de luni.

Umbrarescu a castigat toate cele trei tronsoane din bucata de A7 Buzau – Pascani. Este vorba despre Buzau – Focsani, Focsani – Bacau si Bacau – Pascani. Lucrarile pe tronsonul Buzau – Focsani si Focsani – Bacau au inceput deja. Autostrada Moldovei, A7 are 13 loturi cu o lungime totală de aproximativ 320 de kilometri.

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.