VIDEO: Jaful de la magazinul de bijuterii din Bacau, surprins de camerele de supraveghere

0

Pe data de 4 martie, un barbat a sunat la 112 anuntand faptul ca o persoana mascata a patruns intr-un magazin de bijuterii din Bacau si, prin acte de violente, a plecat cu suma de 4.000 lei.

În urma unei mobilizări rapide de forțe de poliție, echipă operativă formată din polițiști de investigații criminale și criminaliști, a fost depistat și identificat un bărbat de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bacău, s-a stabilit faptul că, la data de 04 Martie a.c, în jurul orei 11.30, bănuitul, ar fi pătruns în incinta societății, purtând mască pentru a-și ascunde identitatea iar, prin acte de violență și amenințări asupra angajatei, o femeie de 37 de ani, ar fi sustras dintr-un sertar,suma de aproximativ 4.000 de lei.” a anuntat Politia

Imediat după comiterea faptei, bărbatul și-ar fi schimbat obiectele de îmbrăcăminte pentru a împiedica identificarea sa. Cu toate acestea, în cel mai scurt timp, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău l-au depistat și identificat într-o sală de jocuri din localitate. Bănuitul a fost condus la sediul poliției pentru audiere, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. Bărbatul în cauză, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată a fost introdus în Arestul I.P.J Bacău.

Intreaga scena a fost filmata de camerele de supraveghere din magazinul de bijuterii. Angajata era gravida, insa cu toate acestea, a incercat sa-l opreasca pe infractor.

Sursa video: @PRO TV

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.