VIDEO: Incendiu de proportii in curtea unei firme de transport din Bacau. Mai multe TIR-uri au ars

0

„Mr. CONSTANTIN ENE” al Județului Bacău a fost anunțat, prin sistemul național pentru apeluri de urgență 112, despre producerea unui incendiu la patru tir-uri încărcate cu cereale staționate într-o parcare aparținând unei societăți comericiale de pe strada Izvoare, din municipiul Bacău.

Imediat, la fața locului, din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău s-au deplasat patru autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. De asemenea, pentru coordonarea acțiunilor de intervenție la locul evenimentului s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului. Astfel, 25 de pompieri băcăuani salvatori s-au deplasat pentru a interveni.

tir_incendiu_bacau-1
Totodată, în sprijinul forțelor ISUJ Bacău s-a deplasat și o autospecială din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al Thermoenergy Group S.A.

La sosirea la fața locului pompierii militari au constatat că incendiul se manifesta la șase tir-uri (patru încărcate cu materiale de construcții – parchet laminat, plăci de PAL, adezivi, unul cu băuturi alcoolice, iar unul nu avea marfă). Mașinile erau parcate la o distanță foarte mică una față de cealaltă fapt ce a favorizat extinderea incendiului până la sosirea forțelor de intervenție.

tir_incendiu_bacau-3

În parcarea în care se aflau cele șase tir-uri se mai aflau staționate alte aproximativ 40 de mașini.

În urma acțiunilor de localizare și lichidare a incendiului pompierii au stins flăcările la ora 05:10.

Pentru ceretarea cauzei probabile de incendiu a fost formată o comisie mixtă cu reprezentanți din cadrul ISUJ Bacău și IPJ Bacău. După efectuarea cercetărilor comisia a concluzionat că cel mai probabil incendiul a avut drept cauză un scurtcircuit electric la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

 

Video : Petru Rotaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.