VIDEO: In aproximativ doua luni se vor incheia lucrarile la Centura Bacaului

   

Joi, prefectul Bacaului, Leonard Bulai a mers in vizita pe Centura Bacaului pentru a vedea gradul de executie. Acesta a precizat ca in aproximativ doua luni, lucrarile se vor finaliza in totalitate.

   

In acest moment, se lucrează la rigole, terasamente, trasarea marcajelor rutiere, sistemele de siguranță, urmând ca pe unele porțiuni de drum să fie turnat și stratul de uzură.

„Stadiul în care se află la acest moment șantierul cred că ne îndreptățește să credem că lucrările vor fi încheiate în circa două luni, ceea ce este oricum înainte de termenul asumat prin contract, adică ianuarie 2022. Cred că s-a lucrat exemplar, mobilizarea constructorului a fost foarte bună și consider că traficul se va îmbunătăți semnificativ odată cu deschiderea ultimelor porțiuni de drum”, a declarat prefectul Leonard Bulai.

Lungimea totală a variantei de ocolire a municipiului Bacău este de 30,843 kilometri, dintre care 16 kilometri sunt la profil de autostradă. Proiectul a presupus construirea a 7 poduri, 8 pasaje, 1 nod rutier, 7 intersecții de tip girații și o parcare.

Sursa video @Radu / @Marius

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here