VIDEO | Imagini de pe Centura Bacaului. Stadiul fizic este de 47,5%

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a publicat, astazi, un video cu lucrarile de la Centura Bacaului. CNAIR a anuntat ca stadiul fizic este de 47,5%.

„Din cei 30,804 Km ai Variantei de Ocolire, 16,269 sunt la profil de autostradă.
Zilnic pe șantier sunt prezenți peste 750 de muncitori și peste 250 de utilaje. Constructorul acestei lucrări este Asocierea Spedition UMB SRL-Tehnostrade SRL din Bacău.” a anuntat cNAIR

Valoarea contractului la Centura Bacaului este de 668,3 milioane lei, iar durata lucrarii cuprinde 6 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuție a lucrărilor și o perioadă de garanție de 84 de luni. Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat pe 8 martie 2019, astfel ca termenul de finalizare este de 21.01.2022.

Lasa un comentariu

2 comentarii

  1. Bravo datii batae! luati cit de mult de la UE si cit mai repede ca nu se stie cit mai tine figura, construiti esentialul
    A7 si A13 lasati prosteala cu autostrada unirii,lozinca populista si nerealista 200 km prin munti si vai fara nici o localitate importanta,nici americanii cu banii lor si economia n1 nu fac astfel de risipa nu taie desertul ci il ocolesc!

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here