VIDEO: Imagini de pe Autostrada A7 Bacau – Pascani. La -5 grade, Umbrarescu s-a apucat de „turbionul” ce va lega A7 de A8

0

DRDP Iasi a publicat imagini noi de pe Autostrada A7 Bacau – Pascani, acolo unde Umbrarescu si-a trimis zeci de utilaje si angajati pentru lucrarile la drumul de mare viteza. Primele imagini au fost realizate între localitățile Trifești și Gherăești, în județul Neamț, pe traseul cuprins între km 30+300 și km 49+299. Imaginile surprind momentul în care constructorul este mobilizat în zona localității Horia pentru efectuarea lucrărilor de decopertare a stratului vegetal, subliniind angajamentul ferm în avansarea proiectului.

De asemenea, lucrările au început la nodul rutier de tip turbion, situat la intersecția autostrăzilor A7 și A8, în zona Pașcani – Sodomeni, județul Iași. Acest nod rutier este una dintre cele 3 intersecții prevăzute pe traseul autostrăzii, alături de 5 poduri și viaducte, precum și 50 de podețe. Umbrarescu are aproximativ 70 de utilaje și 50 de autobasculante în acest punct strategic. Până în prezent, s-au desfășurat lucrările de decopertare a stratului vegetal și relocare a rețelelor de utilități.

Constructia A7 Bacau – Pascani este realizata de ASOCIEREA S.C. SPEDITION UMB S.R.L. – S.C. SA&PE CONSTRUCT S.R.L. – S.C. TEHNOSTRADE S.R.L., care a semnat contractul de execuție în data de 15 februarie 2023. Conform termenilor contractuali, perioada de execuție a proiectului este de 30 de luni.

Autostrada Bacău – Pașcani va avea o lungime totală de aproximativ 77,4 km și va fi împărțită în 3 loturi, după cum urmează: LOT 1: 30,3 km; LOT 2: 18,99 km si LOT 3: 28,09 km.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.