VIDEO: Imagini de la locul tragediei, de pe Autostrada A7 Focsani – Bacau, acolo 4 oameni au murit in urma unei explozii

0

Pe 20 septembrie, în localitatea Călimănești din județul Vrancea, a avut loc o tragedie de proporții. Patru persoane și-au pierdut viața, iar alte cinci au fost rănite în urma unei explozii neașteptate care a avut loc la conducta principală de gaz natural care traversează zona.

Toate victimele erau angajați la firmele controlate de Dorinel Umbrarescu, care efectuau lucrări de construcție la Autostrada Moldovei, secțiunea A7 Focsani – Bacau.

Explozia de pe Autostrada A7 s-a petrecut în jurul orei 1:10 dimineața, iar la doar 30 de minute de la explozie, a fost declanșat planul roșu de intervenție. Autoritățile de la ISU Vrancea au efectuat o investigație preliminară și au ajuns la concluzia că explozia a fost generată de o fisurare în magistrala de transport a gazelor naturale și de apariția scânteilor mecanice cauzate de lucrările în desfășurare pe șantierul autostrăzii A7.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.