VIDEO: Grav accident in Magura, pe DN 11. 5 persoane au fost ranite

1

În data de 13.07.2016, la ora 07:34, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Mr. CONSTANTIN ENE” al Judeţului Bacău a fost anunţat, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe raza comunei Măgura, D.N. 11. În accident a fost implicat un autoturism în care aflau cinci persoane.

La faţa locului s-a deplasat Garda de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bacău, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie, o autospecială pentru transport victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD de terapie intensivă, încadrate cu 18 pompieri salvatori, 1 medic şi 1 asistent medical.

accident_magura (1)
accident_magura (2)De asemenea, la faţa locului s-au deplasat şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.

La sosirea la faţa locului pompierii militari au constatat faptul că în accident a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o râpă cu adâncimea de 5 m, la aproximativ 1,5 m de carosabil. În autoturism se aflau cinci persoane, de naţionalitate străină, care au suferit multiple traumatisme. La sosirea echipajelor de intervenţie, toate cele cinci victime erau conştiente. În urma evenimentului rutier, una dintre victime a  necesitat operaţiuni de descarcerare.

Toate cele cinci persoane rănite au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, astfel: două de către autospeciala de transport victime multiple, una de către echipajul SMURD şi două de către echipajele S.A.J.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.