VIDEO: Femeie lovita pe trecerea de pietoni, in Municipiul Bacau. Accidentul a fost surprins de o camera de bord


Un accident rutier a avut loc luni, dimineata, in zona Aviatori din Municipiul Bacau. O femeie care traversa pe culoarea verde a fost acrosata de un autoturism. Soferul ar fi intrebat-o daca este in regula, aceasta ar fi spus ca nu are nimic si au plecat acasa.

La o zi distanta, pe grupul @Radar/Politie/Evenimente, un cetatean spune ca femeia ar fi fost lovita la mana si va face plangere la politie:

„Propietarul wv bc 24 ***…a lovit o femeie pe trecerea de pietoni pe culoarea verde a semaforului la intersectia de la PROFI Aviatori .Victima a cazut jos el a oprit a intrebat-o daca e bine si a plecat …pe moment, de spaima nu a acuzat dureri ……si plangea dar acum o doare mana. Maine fac plangere la politie …domnule sofer care paraseste locul accidentului cu victima accidentul s-a petrecut la ora 6.50 dimineata” a precizat cetateanul

Sursa video: @Ionut Lucian Rotaru

Bine de stiut!

În cazul producerii accidentului cu victime

Conducătorul auto implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane este obligat:

  • să ia măsuri de anunţare imediată a poliţiei;
  • să nu modifice sau să şteargă urmele accidentului;
  • să nu părăsească locul faptei.

Orice persoană care este implicată sau are cunoştinţă de producerea unui accident de circulaţie în urma căruia a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau a mai multor persoane, precum şi în situaţia în care în eveniment este implicat un vehicul care transportă mărfuri periculoase este obligată să anunţe de îndată poliţia şi să apeleze numărul naţional unic pentru apeluri de urgenţă 112, existent în reţelele de telefonie din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.