VIDEO: Dreapta Unita si-a lansat candidatii in centrul Bacaului. Primarul Viziteu, ironizat cu mesaje #FaraPenali sau #SUSPECT

9

Cele trei partide USR-PMP-Forta Dreptei si-au lansat sambata candidatii pentru europarlamentare si locale, in centrul Bacaului. Evenimentul a avut loc in Piata Tricolorului, unde au participat aproximativ 100 de persoane.

La evenimentul de lansare au participat primarul Lucian Viziteu, candidatul la CJ Bacau – Ion Melinte, presedintele USR, Catalina Drula, candidatii pentru europarlamentare Geta Draghici, Vlad Voiculescu si Cristina Pruna dar si alti candidati ADU din judetul Bacau.

Primarul Viziteu a fost ironizat de Cristian Ghinghes cu mesajul #FARAPENALI dar si de o masina colantata cu mesajul „SUSPECT” – referitor la dosarul penal in care primarul Lucian Viziteu este suspect pentru ca ar fi dat un apartament ce apartine Primariei Bacau catre o angajata, membra USR Bacau.

Lucian Viziteu a transmis ca actuala alianta din care face parte se va lupta cu coalitia PSD-PNL pentru a aduce bunastare romanilor:

Vrem sa fim reprezentati de politicieni care au ca prim gand interesul poporului, nu interesul unui partid. Vrem sa fim respectati la Bucuresti, nu considerati cetateni de mana a doua, iar Bacaul sa fie pe lista investitiilor guvernamentale. Noi putem schimba asta. De multi ani suntem condusi de o coalitie toxica. Deciziile actualului Guvern ne-au saracit. Alianta Dreapta Unita s-a format pentru a lupta cu aceasta alianta toxica si avem cele mai bune solutii pentru viitor. In 2020 mi-ati acordat increderea pentru a schimba directia in care mergea orasul nostrul. Astazi, va pot spune ca Bacaul de modernizeaza.” a transmis Lucian Viziteu

9 COMENTARII

  1. Ce modernizare cu semafoare inteligente viseaza dl primar-la Orizontu ambele semafoare sunt nefunctionale-daca mai stau mult asa e doar o chestiune de timp pana la un accident serios.
    Iar la partea carosabila am auzit ca daca mai castiga un mandat dl primar va schimba numele orasului din Bacau in Gropau!

  2. Du-te invartindu-te, băiete! Nicicând Bacăul nu a fost mai mizerabil așa ca în zilele administrației tale! Și nu care cumva să te mai întorci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.