Video! Două avioane s-au izbit pe aeroportul din Suceava

1

Două avioane Wizz Air s-au lovit pe pista Aeroportului din Suceava. Aripa unui aeronave a lovit partea din spate a celuilalt aparat de zbor.

Cele două aparate de zbor erau la partea de îmbarcare marţi şi, din motive care nu se ştiu deocamdată, unul dintre avioane voia să meargă spre pistă şi ar fi atins cu aripa coada celuilalt avion.

Într-un dintre avioane erau pasageri şi câţiva dintre ei s-au panicat. Cea de a doua aeronavă era goală.

Nu sunt victime în urma acestui incident, însă mai multe persoane au făcut atacuri de panică.

La faţa locului, pe aeroportul „Ştefan cel Mare” din Suceava, au sosit reprezentanţii mai multor autorităţi şi încearcă să-şi dea seama cum a fost posibil acest lucru.

Reacția Wizz Air după incident

Într-un comunicat transmis de reprezentanții companiei aeriene, Wizz Air confirmă că zborul său W6 4692 de la Suceava la Dortmund, din data de 14 martie 2023, în timp ce rula la ieșirea din poziția de parcare, a intrat în coliziune cu stabilizatorul orizontal drept al unei alte aeronave WIZZ, care era parcată pe o poziție adiacentă, fără pasageri la bord.

Toți pasagerii zborului Suceava-Dortmund sunt nevătămați și au fost debarcați în siguranță. Wizz Air pune la dispoziție o aeronavă de înlocuire pentru zborul afectat și va transporta pasagerii la destinație în cursul zilei de astăzi. Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați și îi asigură pe toți clienții că siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriene.

sursa: antena3.ro


Tu ce parere ai? Lasa un comentariu mai jos.

1 comentariu

 1. anunț mica publicitate: Black Friday NonStop !!
  oferim aeroport la cheie proaspăt modernizat în mijlocul moldovei.
  cetățeni primitori,politicieni locali incapabili.
  zonă bună cu potențial dar prost gestionată.
  Ofertele se depun la omul de serviciu de la prefectură.
  Rugăm seriozitate

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.