VIDEO: Deputatul USR, Lucian Viziteu, si-a anuntat candidatura la Primaria Bacau

Joi, 12 decembrie, deputatul si presedintele USR Bacau, Lucian Daniel Stanciu-Viziteu si-a anuntat candidatura la Primaria Municipiului Bacau.

Viziteu a fost desemnat candidatul USR la Primaria Bacau, insa decizia nu este finala, intrucat alianta USR-PLUS va avea candidat comun. Astfel, PLUS trebuie sa desemneze candidatul partidului, dupa care se va negocia candidatul aliantei, si va ramane cel care are cele mai multe sanse.

„Administratia locala, prin institutiile sale, te aduce cel mai aproape de oameni si de traiul de zi cu zi al acestora. Prin urmare, pentru mine este un pas firesc candidatura la alegerile locale din 2020. Stiu si pot sa conduc administratia locala in folosul dumneavoastra. Experianta in Parlamentul Romaniei mi-a aratat ca PSD trebuie inlaturat imediat.” a spus Lucian Viziteu

In conferinta de presa, VIziteu a spus ca va veni in fata bacauanilor, in luna ianuarie, cu un program de guvernare locala pe care-l va pune in dezbatere publica:

„Programul politic, pe care mi-l voi asuma in campania electorala din 2020 este unu complex, care atinge toate aspectele relevante si, de aceea, prioritatea mea in perioada urmatoare va fi punerea in dezbatere publica a acestui program. Prioritatea strategiei mele de dezvoltare a orasului Bacau este dezvoltarea economica. Sunt un om care provine din mediul privat si care stie cat de importanta este predictibilitatea economica pentru functionarea unei comunitati.” a mai adaugat Viziteu

Viziteu a tinut sa accentueze implementarea in Primaria Bacau a unui sistem de management anti-coruptie ISO 37001, care va include cele mai bune practici mondiale in domeniul si va asigura reducerea drastica a riscului de aparitie a actelor de coruptie. De asemenea, spune Viziteu, moto-ul principal al campaniei sale la Primaria Bacau va fi „relansarea motoarelor economiei locale”.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here