VIDEO: Cum „vede” un arhitect spatiul din zona Salii Sporturilor din Bacau

2

Arhitectul bacauan Alexandru Serban a realizat un video 3D cu spatiul verde din zona Salii Sportului din Bacau. Modernizarea zonei este de-a dreptul fascinanta si poate fi un punct de plecare pentru administratia orasului :

Aceasta prezentare este un exercițiu de imaginație – „Cum ar putea fi revitalizat spațiul din fața Sălii Sportului din Bacău”. În acest sens, a fost amenajat spațiul verde adiacent ei, reorganizată parcarea cât și două din intersecțiile apropiate astfel încât traficul rutier sa fie fluidizat. La intersecția străzilor Stadionului și Alecu Russo se propune realizarea unui sens giratoriu iar la intersecția străzii Stadionului cu str. Cornișa Bistritei se vor crea trei benzi de circulație rutieră, din care două cu sensul de mers spre Tic Tac. Banda 1 va fi mărginita cu stâlpișori cauciucati.

În privința finisajelor, se propune ca strada de acces către Sala Sporturilor să fie realizata din piatra cubică astfel încât viteza cu care vor circula autovehiculele să fie redusă. În dreptul trecerilor de pietoni, suprafață carosabilă va fi realizată din bitum pentru circulația facila a persoanelor cu dizabilități și a landourilor. Aleile parcului vor fi realizate din granit fiamat. Vegetația propusă a fost aleasă conform normelor de proiectare aferente lucrărilor de peisagistică, ceea ce va crea imagini dinamice prin varietatea de culori oferite de perioadele de înflorire.” a transmis arhitectul Alexandru Serban Balan


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.