VIDEO: Cum arata cei 2,5 km de pista noua de la Aeroportul Bacau. Din 5 octombrie se va opera prima cursa de calatori

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Investitiile la Aeroportul Bacau sunt aproape de final. Astfel, pista noua va fi data in folosinta pe 5 ocotmbrie cand va avea loc primul zbor.
Peste 60 de milioane de euro s-au investit la Aeroportul Bacau in realizarea unui nou terminal, o pista noua si un drum de acces din E85 spre aeroport. De asemenea, pe Aeroportul Bacau vor opera doua companii Blue Air si Wizz Air.
Valentin Ivancea a anuntat ca vor urma doua saptamani de teste pentru certificarea pistei :
„500 de metri de pistă te pot duce către orice destinație! Reconstrucția pistei de la Aeroportul Internațional „George Enescu” Bacău a ajuns la final.  Urmează două săptămåni de teste, încercări și calibrări pentru punerea în funcțiune în condiții de siguranță, iar către data de 5 octombrie consemnarea celui dintâi zbor al unei curse comerciale.
Se încheie, astfel, un amplu proiect de modernizare a aeroportului, început de Consiliul Județean Bacău în 2015, constând în: terminal pasageri nou, turn de control nou, modernizarea străzii Aeroportului și lărgirea la patru benzi, respectiv construirea unei noi piste și a căilor de rulare aferente.” a spus Valentin Ivancea, fost prefect si candidat la Presedentia CJ Bacau

? 2500 de metri de pist? te pot duce c?tre orice destina?ie! Reconstruc?ia pistei de la Aeroportul Interna?ional "George…

Publicat? de Valentin Ivancea pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here