VIDEO: Cum a fugit de politie un sofer care avea permisul suspendat si numere false la masina, pe E85, in Bacau

1

Un sofer care avea permisul de conducere suspendat si-a pus numere de inmatriculare false si a plecat la plimbare pe E85. Politistii au incercat sa-l opreasca insa acesta a gonit mai multi kilometri, cu viteza, pe E85:

Deși avea dreptul de a conduce suspendat, domnul de la volanul vehiculului din imagine a ieșit la o plimbare cu autoturismul pe deja-renumitul Drum European 85. Ca sa fie treaba sigura, si-a demontat plăcuțele de înmatriculare, si si-a înmatriculat vehiculul de la sine putere cu alte numere de înmatriculare. Crezând ca ne face noua un rău, acesta a fugit mai mulți kilometri cu autoturismul, rulând cu viteze mari, chiar si pe sens opus, fără să oprească la somatiile politistilor, punând în pericol circulatia deja periculoasă pe aceste drumuri însă, până la urmă a fost prins. Practic, a ars gazul degeaba.” au transmis politistii rutieri care gestioneaza pagina de socializare @Atentie Politia Bacau

Barbatul a fost arestat si se afla in penitenciar in acest moment. De asemenea, barbatul in cauza a fost amendat cu 21.605 lei iar permisul i-a fost suspendat pentru 780 de zile.

Comunicat de presa IPJ Bacau:

La data de 26 februarie a.c, în jurul orei 12:57, polițiștii Serviciului Rutier Bacău au efectuat semnal regulamentar de oprire, a unui autoturism ce se deplasa în interiorul localităţii Răcăciuni, pe sensul Adjud-Bacău. La vederea polițiștilor, conducătorul auto a accelerat, a efectuat manevre de viraj stânga-dreapta, a circulat pe sesul opus de deplasare, astfel punând în pericol real siguranţa participanţilor la trafic.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 19 de ani, din comuna Răcăciuni, fapt pentru care s-au desfășurat activități în vederea depistării acestuia.

Totodată, s-a stabilit faptul că autoturismul avea înmatricularea suspendată, însă avea montate plăcuţe cu numărul de înmatriculare provizoriu atribuit altui autovehicul, cu valabilitate până la 02 aprilie 2020.

  Din verificări s-a stabilit faptul că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile, începând cu data de 16 februarie a.c.

La data de 06 martie a.c., a fost depistat, iar față de tânărul s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore.

De asemenea, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu suma de 21.605 lei și i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 780 zile pentru încălcarea normelor rutiere.

Sursa: @Atentie Politia Bacau

Comentarii

1 comentariu

  1. E plin Bacaul de popandai cu BMW care se cred piloti de curse.
    Cu putin noroc la pacanele isi iau o coaja de masina, pe care nu au bani s-o inmatriculeze, ies pe drum sa vada tot satul cum au evoluat ei de la caruta cu un cal la bolid de 120 cai.
    Bine face Politia ca ii vaneaza!

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.