VIDEO | Criminalul din Onesti, in 2018 : „Daca nu se lamureste aceasta situatie, cu arma de foc voi face si eu dreptate”

Gheorghe Morosan, barbatul de 68 de ani din Onesti, care a facut dublul asasinat ieri, a amenintat inca din 2018 ca-si va face dreptate prin violenta – „cu arma de foc voi face si eu dreptate”.

Video-ul a fost publicat in 2018 pe Facebook, iar Morosan explica intreaga poveste cu apartamentul sau. El spune ca a fost dat afara din casa sa, sub amenintarea pistolului si fara a i se prezenta documentele legale:

„(…) S-au prezentat la apartamentul mai sus-menționat cu ordin de evacuare. El a trecut la bruscări și amenințări, atât el, numitul Tabarcea, cât și Butnariu David. La aceste amenințări au participat și jandarmii. Unul din jandarmi, pe nume Pelin Ion, a scos pistolul din dotare și i-a pus pistolul la cap fiicei mele, că, dacă nu părăsește apartamentul, o împușcă. În acel moment, i-a pus cătușele la mână și a dat-o afară forțat din apartament”, spunea, la acea vreme, Gheorghe Moroșan.

Criminalul din Onesti a precizat inca de pe atunci ca va folosi o arma de foc, pentru a-si face dreptate, daca institutiile statului nu vor clarifica situatia apartamentului sau:

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc, dacă nu se lămurește această situație, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc! Asta am vrut să vă spun, iar dacă vreți luați măsuri. Dacă nu, o să luați mai târziu. Vă rog, luați măsuri urgente!”, a avertizat, în 2018, Gheorghe Moroșan.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here