Video concert Shakira – Sambata 7 mai Bucuresti

2

Desi a plouat si a fost frig , peste 20 000 de fani au fost prezenti la concertul Shakirei , primul spectacol in aer liber in cadrul turneului „The Sun Comes Out”.Shakira nu s-a lasat intimidata de ploaia torentiala si a facut un show pe cinste .


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. N-o sa-i inteleg pe tigani cand spun ca sunt mandrii de faptul ca sunt tigani. Cum poti fi mandru de tine cand stii ce prejudicii mari aduce neamul tau – altora. Ai tai, deci, intr-un fel, si tu, esti vinovat pentru ceeace fac rau conationalii tai. Cand an fost in afara am suferit si eu, intr-un fel, o reactie negativa fata de prezenta mea, numai pt. faptul ca eram roman. Bine-nteles ca nu mi-a picat bine dar am inteles ca eram asimilat cu TOT CE PROVENEA DIN ROMANIA: coruptie, hotie, tiganie, marlanie… Cum as fi putut sa-mi scriu pe tricou = Sunt mandru ca sunt roman sau tigan = ? ba, da, numai daca n-as fi sanatos la cap. Si, apropo de declaratia sakirei, NU TOTI SUNTEM TIGANI !

  2. Fara scena plina de corpuri in zbatere isterica nu se poate la… shakira. Si bine-nteles cu buricul la vedere si multa lume, carne multa, zgomot mult. Am mai vazut undeva asta,parca, la draghici damian, alt mandru ca e…. tigan. (sic !)

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.