VIDEO : Centura Bacaului prinde contur. Umbrarescu a inceput prima asfaltare

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lucrarile la Centura Bacaului continua, iar de joi, 26 septembrie, a inceput asfaltarea. Primul strat de bitum a fost tras chiar astazi de compania lui Umbrarescu.

UMB si-a dublat oamenii din santier astfel ca lucrarile sa se desfasoare intr-un ritm si mai alert. Promisiunile politicienilor PSD ar fi ca la finalul acestui an, bacauanii vor putea circula pe o bucata de centura iar pana la sfarsitul lui 2020 intreg proiectul va fi gata.

Intr-o postare facuta pe Facebook de europarlamentarul PSD Dragos Benea, acesta a afirmat ca Centura Bacaului este cea mai mare investitie din judet, de la Revolutie incoace:

„Investitia Guvernului Romaniei, cea mai mare in Judetul Bacau de la Revolutie incoace, isi respecta statutul de cel mai dinamic santier de mare infrastructura din tara. Lucian Sova, fostul ministru al Transporturilor si Valentin Ivancea prefectul judetului (responsabil cu „topirea” birocratiei si combaterea inertiei administrative) au fost, astazi, la „botezul” primilor metri de asfalt de pe centura. Efortul constant facut in timpul guvernarilor PSD, cand proiectul soselei de centura a Bacaului a prins viata, iar ulterior au demarat lucrarile de construire, trebuie remarcat la justa sa valoare.” a spus Benea

In acest moment, oficial, stadiul fizic al lucrarilor este de 27%, insa in teren lucrarile au depasit 40%.

Cel mai cunoscut ONG in domeniul infrastructurii declara in urma cu 3 saptamani ca „UMB este foarte bine mobilizat insa sunt destule puncte unde lucrările sunt blocate”.

Centura Bacaului va avea 16,27 km de autostradă și 14,54 km de drum național, șosea care va ocoli orașul prin vest (DN11), spre sud (DN2), apoi est (DN2F) și în final nord (DN2 și DN15).

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here