VIDEO: Bratul vestic al Centurii Bacaului va fi deschis pe 22 decembrie 2019

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lucrarile de asfaltare la Centura Bacaului sunt in plina desfasurare. Conform ultimelor informatii, se toarna asfalt pe bratul vestic al centurii, pe directia N Balcescu – Sarata – Luizi Calugara, care va intersecta DN 11  – la iesire din Bacau spre Onesti.

Lucrarile vor continua in ritm sustinut, astfel ca pana pe 20 noiembrie se va finaliza operatiunea de turnare a asfaltului. Dupa incheierea acestui proces, se vor amplasa sistemele de siguranta rutiera specifice, urmand ca in jurul datei de 22 decembrie 2019, bratul vestic al Centurii Bacaului sa fie data in circulatie rutiera.

„Odată cu asta, se va descongestiona circulația în zona intersecției Chimiei din municipiul Bacău, prin devierea traficului greu către tronsonul de centură amintit. Traficul de tranzit prin oraș va scădea cu peste 30 la sută și, astfel, se va diminua semnificativ poluarea cauzată de emisiile de noxe ale vehiculelor.” a spus europarlamentarul Dragos Benea

Lucrările la Centura Bacaului sunt executate de asocierea Spedition UMB SRL – Tehnostrade, în baza ordinului de începere a lucrărilor semnat în martie 2019. Contractul prevede proiectarea și execuția a 30,8 km de drum național, din care 16,2 km în profil de autostradă.

Lasa un comentariu

1 comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here