VIDEO: Bacauanca Anamaria Vartolomei a castigat premiul César pentru cea mai buna tanara speranta feminina

0

Actrita bacauanca, Anamaria Vartolomei, a reusit sa mai castige inca un premiu, la doar 22 de ani. Pentru rolul sau din filmul “L’événement”, regizat de Audrey Diwan, Anamaria a fost premiata la categoria cea mai buna tarana speranta feminina – Premiul César.

Ceremonia a avut loc la celebra sală Olimpia din Paris. Extrem de emoționată, Anamaria a susținut un discurs în lacrimi, mulțumind în mod special părinților și fratelui său. “Sper că sunteți mândri de mine”. De asemenea, a vorbit despre recunoștința profundă pe care o are față de regizoarea Audrey Diwan, care a avut încredere să îi acorde primul său rol major.

În „L’Evénèment”, tânăra actriță interpretează rolul scriitoarei Annie Ernaux, în timp ce aceasta e studentă, iar viața ei ia o turnură dramatică după ce rămâne însărcinată. Are de ales între a face un avort ilegal în Franța anilor ’60 și a-și continua studiile sau a păstra copilul ca tânără mamă singură și a renunța la facultate și la cariera de scriitoare. Anamaria Vartolomei a mai câștigat la începutul anului și Premiul Lumière pentru cea mai bună actriță franceză. Despre rolul care i-a adus aceste premii, Anamaria a vorbit AICI, într-un interviu pentru Cultura la dubă.” noteaza site-ul culturaladuba.ro

Actriţa Anamaria Vartolomei s-a născut în 1999 şi a copilărit în satul Plopu (Darmanesti ) din judeţul Bacău până la 6 ani. Părinţii săi emigraseră în Franţa încă de când ea avea 2 ani şi a rămas în grija bunicilor, după care, la 6 ani, a plecat şi ea cu părinţii în Franţa. A descoperit actoria la şcoală şi a debutat la vârsta de 10 ani, la Paris, în filmul „Mica mea prinţesă”, alături de celebra actriţă franceză Isabelle Huppert.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.