VIDEO: Au inceput lucrarile la A7, pe doua loturi. Pe alte doua, Umbrarescu poate porni executia in scurt timp


Lucrarile la Autostrada A7 Ploiesti – Pascani au inceput. Este vorba despre doua tronsoane, din bucata Ploiesti – Buzau. CNAIR a predat Asocierii Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management amplasamentul lotului 1 (Dumbrava-Mizil) al Autostrăzii Ploiești-Buzău. Constructorul a pregătit deja amplasamentul organizării de șantier și a marcat traseul acestui lot de autostradă.

Cei 21 de km ai lotului Dumbrava-Mizil se adaugă celor 28,35 de km ai lotului 2 (Mizil – Pietroasele), pentru care Ordinul de Începere a fost emis în data de 11 august. Aici asocierea italiano-română Impresa Pizzarotti & C. S.p.a – Pizzarotti – Retter Projectmanagement are 20 de luni pentru a finaliza toate lucrările, inclusiv 15 de poduri și pasaje, 2 noduri rutiere și un centru de întreținere și monitorizare. Valoarea contractului este de 1,46 miliarde lei, fără TVA.

In afara de cele doua loturi pe care s-a inceput deja executia, in perioada urmatoare se va semna contractul de executie cu Dorinel Umbrarescu pentru alte doua loturi din sectiunea Buzau – Focsani.

„Este vorba despre tronsonul A7 Buzău – Focșani, un de licitația a fost lansată în februarie 2022. Din cele patru loturi, pe Lotul 1 și pe Lotul 4 nu au existat contestații depuse după anunțarea câștigătorului, românii de la UMB. Astfel, CNAIR a anunțat a solicitat ofertantului desemnat câștigător documentele necesare în vederea încheierii celor două contracte de execuție lucrări. Și aici vom discuta de o perioadă de execuție de 20 de luni de la începerea lucrărilor.” se arata intr-un articol publicat de Hotnews.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.