VIDEO: Asociatia Pro Infrastructura: UMB este foarte bine mobilizat pe A0. Progresul fizic este de 35% si sunt sanse mari sa vedem in 2023 o deschidere partiala

0

Asociatia Pro Infrastructura a filmat santierul lotului 2 al Autostrazii A0 Nord, intre nodurile cu Autostrada A3 si DN1. ONG-ul de infrastructura spune despre UMBrarescu ca este foarte bine mobilizat si incearca sa termine cat mai repede acest tronson pentru a se muta pe Autostrada A7 Buzau – Pascani, unde are de executat peste 250 de kilometri de autostrada:

Antreprenorul, UMB, este foarte bine mobilizat. Toate grinzile necesare sunt finalizate și se lucrează la predale. Structurile sunt într-un stadiu avansat și probabil vor primi grinzile în următoarele 1-2 luni. La terasamente se avansează mai greu în perioada rece, dar în scurt timp probabil vom vedea o nouă demonstrație de forță (și) la acest capitol.

Șantierul îi încurcă pe cei de la UMB care au de muncă mai mult decât pot duce pe A7 Buzău-Pașcani. Așa că vor să scape de A0 cât mai curând posibil, chiar dacă au termen contractual abia în iunie 2024 (contract semnat în 17.05.2021, ordin începere 16.08.2021, 12+22 luni proiectare și execuție).

Progresul fizic este de aproximativ 35% și sunt șanse foarte mari să vedem (până în) decembrie 2023 o deschidere parțială pe sectorul A3-DN1 (aproximativ 10 km). Ba chiar, dacă și CNAIR își face treaba cu aprobarea descărcării provizorii în DJ100 la vest de Afumați, vom putea folosi toți cei 19 kilometri dintre Corbeanca și Afumați.” a transmis Asociatia Pro Infrastructura

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.