VIDEO: Apple a prezentat noul iPhone 7

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Apple a prezentat la San Francisco noul iPhone 7, dar si cea mai noua generatie a ceasului inteligent Apple Watch. Asa cum s-a zvonit, compania a renuntat la traditionala mufa de casti, insa in cutie se va gasi si un adaptor pentru castile clasice de pana acum. Ceasul Apple va dispune si de GPS, iar pe el poate fi instalata aplicatia Pokemon Go, descarcata in lume de peste 500 de milioane de ori in ultimele doua luni. iPhone 7 va fi disponibil din 16 septembrie in 28 de tari si o saptamana mai tarziu in al „doilea val” de piete care cuprinde si Romania.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea aproximativ acelasi design ca iPhone , compania Apple facand totusi o mica modificare, eliminand antenele care despart carcasa in 3 parti distincte.

Apple a regandit complet butonul Home al iPhone 7, el fiind acum personalizabil cu ajutorul unui meniu special, insa va fi tactil si va avea Force Touch feedback prin 3D Touch.

iPhone 7 va fi rezistent la apa si praf cu certificarea IP67: il veti putea folosi la maxim 2 metri sub apa pentru maxim 30 de minute fara probleme.

Camera iPhone 7 are stabilizator optic de imagine, permite o expunere de pana la 3 ori mai lunga decat pana in prezent, are deschidere f/1.8 care permite cu 50% mai multa lumina sa patrunda in camera. Exista un modul cu 6 lentile in camera de 12 megapixeli, senzorul fiind cu 60% mai rapid si consumand cu 30% mai putina energie.

iPhone 7 Plus are o camera dubla implementata de catre compania Apple, ea fiind compusa din 2 senzori de imagine de 12 megapixeli pentru a inregistra poze in format wide si telephoto.

iPhone 7 are un ecran de 4.7 inch cu rezolutie 1334 x 750 pixeli, in timp ce iPhone 7 Plus are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Practic, aceleasi specificatii pentru diagonala si rezolutie precum acum 2 ani, insa Apple a facut ecranele True Tone, adica ele au o rata de actualizare mult mai mica, inteleg mai rapid atingerile si afiseaza culori mai naturale. Apple a preluat tehnologia True Tone de la tabletele iPad Pro si o ofera cu succes in iPhone 7 si iPhone 7 Plus incepand din toamna aceasta impreuna cu o experienta mult mai buna de utilizare.

Pentru prima oara in istoria Apple exista difuzoare stereo, ele fiind de 2 ori mai puternice decat cele din iphone 6S, ele fiind plasate in partea superioara si inferioara a carcasei.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus vin cu un chip A10 care beneficiaza de tehnologia Fusion, insa exista unele diferente destul de mare intre cele doua dispozitive. Procesorul inclus in acest nou chip A10 este tactat la 2.4 GHz pe ambele terminale, conform unor zvonuri, insa iPhone 7 are 2 GB RAM DDR 4, in timp ce iPhone 7 Plus are 3 GB RAM DDR 4.

Iphone 7 se va lansa pe 23 septembrie in Romania.


Sursa: idevice.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here