VIDEO: Apa nu vine astazi in Municipiul Bacau. CRAB trebuie sa consolideze locul avariei


Din nefericire pentru bacauani, apa nu mai ajunge astazi la robinete. Din cauza unor probleme semnalate in teren, pentru a nu se produce o noua avarie, apa a fost sistata si se vor face noi lucrari de consolidare :

Avand in vedere faptul ca ulterior demararii procedurii de umplere a conductei de aductiune, expertul tehnic a constatat ca este obligatorie suplimentarea masurilor de stabilizare a conductei in zona schimbarii de directie (cotului de 45°), prin realizarea unui masiv de ancoraj, am sistat umplerea aductiunii pana la finalizarea acestuia. Precizam ca implementarea acestor masuri suplimentare, conforme cu dispozitiile expertului, se vor finaliza astazi, orele 16:00. Maine, 4 februarie, incepand cu orele 04:00 (dimineata), vom relua umplerea conductei de aductiune.” a transmis CRAB

Astfel, programul de furnizare apa potabila in municipiul Bacau pentru maine, 4 februarie, functie de consum, este:

– 06:00 – 08:00 dimineata;

– 18:00 – 20:00 dupa-amiaza.

Avand in vedere programul scurt de furnizare, este posibil ca in zonele mai inalte ale municipiului – Republicii, Mioritei, Garii, Energiei, Cornisa, centru – in timpul programului de furnizare, apa potabila sa nu ajunga la etajele superioare.

Nu vor fi afectati de intreruperea apei potabile consumatorii din Municipiul Bacau alimentati direct din Statia de Pompare Gheraiesti:

– Cartier Gheraiesti;

– Cartier A.N.L. Gheraiesti;

– Cartier Serbanesti;

– Cartier Izvoare;

– Zona Stefan cel Mare (nr. pare – partea cu Arena Mall);

– Milcov (zona pompieri).

Reluarea furnizarii apei potabile, la parametri normali de debit si presiune, catre utilizatori, se va face treptat, pe masura umplerii retelei de distributie si functie de consum, incepand cu dimineata zilei de sambata, 5 februarie. Subliniem ca toate aceste masuri suplimentare luate de operator, sunt necesare pentru umplerea in conditii de siguranta a aductiunii si evitarea oricaror altor riscuri.” a mai precizat CRAB

10 COMENTARII

 1. Ce analfabeti…
  A cui e conducta?
  Dati statul in judecata!
  De ce nu declara primarul stare de urgenta locala, de ce nu cere ajutor TUTUROR?
  Ce face primarul vostru? …face economie de apa menajera in plina criza sanitara, in plina pandemie? Ce a facut primarul vostru intr-un an de zile, de ce nu i-a dat in judecata pe cei de la crab, pentru ca NU au umplut rezervoarele, de ce nu a facut plangere la dna, de ce nu a reziliat contractul?

 2. De aproape un an,plătesc lunar la asociație,25-30 lei/persoana IN PLUS reprezentând CORECTIE APA.Se ajunge la 90 lei de persoana,întreținerea pe o luna.Presiunea foarte slaba,de multe ori nici nu pornește centrala.Locuiesc în centrul acestui oraș,pe care l-am iubit și pe care încep sa îl urăsc.Deci plătim sume exorbitante pentru apa pe care nu o avem.De avariile astea m-am saturat.O săptămâna fără apa???Va dați seama ce înseamnă asta pt.o persoana singura ,in varsta,cu mobilitate redusa??Ii pasa cuiva din conducerea acestui oraș?

 3. Aceeași problema cu apa există de mulți ani în orașul ăsta amărât și niciun primar nu a fost în stare să rezolve problema! E mai important să demoleze garajele și să taie boscheți! Suntem în secolul XXI și totuși ne confruntăm cu lipsuri specifice Evului Mediu! Nu mai e nevoie să ne mai și spălăm, mai bine facem economie la apă! Rușine domnule primar!

 4. Pai daca masurile suplimentare au fost finalizate astazi in jurul orei 16:00, de ce plm maine dimineata la ora 04:00 se reia umplerea conductei??

  • Nu boss n-ai înțeles pierdea apa pe cotu ce l-au sudat… Care cică l-au schimbat au turnat ciment acuma așteaptă să se întărească că apa sa nu sape repede în el :))) la vară sa din pregătiți rămânem iar fără apă %

 5. Și ? Răspunde cineva pt tot deranjul ? Plătim tot noi contribuabilii ? DNA ? CURETE DE CONTURI ? POLIȚIE ? Unde sunteți ? Vă plătim să ne protejați , corect ? Suntem sătui de toți acesti hoți !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.