Video! Acțiune de amploare a poliției din Onești. Peste 300 de persoane au fost verificate de mascați și de câinele antidrog

0

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Onești au desfășurat, în noaptea de 23/24 iunie a.c., o acțiune pe raza localității, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

La acțiune au participat polițiști de ordine publică, investigații criminale, de la crimă organizată, de la economic, luptători pentru acțiuni speciale, beneficiind de suportul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Bacău, Direcției Regionale Vamale Iași.

De asemenea, la activități au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Bacău, Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bacău, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Bacău.

La activități a fost prezent și un câine specializat în detecția drogurilor din cadrul Direcției Vamale Iași.

În cadrul acțiunii au fost legitimate 300 de persoane, o parte fiind verificate cu câinele antidrog.

În timpul verificărilor au fost vizate 4 unități de alimentație publică și 19 angajați aparținând acestora. Totodată au fost verificați și 12 agenți de pază.

Pentru neregulile constatate, forțele de ordine au aplicat 29 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 109.000 de lei, din care:
10 la regimul circulației rutiere, 8 conform Legii 61/1991, 7 conform Legii 307/2006 și OMAI 163/2007, 2 conform HG 984/2005, 2 conform OG 21/1992.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.