VIDEO: A inceput Street Food Festival

Joi, 6 septembrie, s-a dat startul la a doua editie de Street Food Festival din Bacau. Dupa mega succesul de anul trecut, evenimentul culinar a ajuns pentru a doua oara in Parcul Cancicov.

Publicitate

Peste 40 de truck-uri cu mancare vor fi prezente la Street FOOD Festival Bacau, eveniment ce va avea loc in perioada 6 – 9 septembrie, in Parcul „Mircea Cancicov”, la care vor fi realizate si proiectii de filme in aer liber, precum si programe muzicale.

Project manager-ul festivalului, Nely Borza, a declarat ca bacauanii vor avea oportunitatea de a invata de la bucatarii sefi prezenti secrete in prepararea unor mancaruri.

„Anul nu se putea incheia fara ca Bacaul sa serveasca inca o portie din reteta relaxarii pregatita de Street FOOD Festival. Va asteptam, dragi gurmanzi, sa serviti un preparat cu specific international, alaturi de un concert live sau, de ce nu, un film vizionat la cinema-ul nostru outdoor. Spectacolul culinar se va desfasura in fata ochilor vostri, astfel veti avea oportunitatea de a afla noi tips&tricks si de a descoperi povesti interesante de la chefi de exceptie”, a mentionat, printr-un comunicat de presa, project manager-ul Street FOOD Festival.

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here