Victorie uriasa pentru Ronald Gavril. Bacauanul a cucerit centura WBC Intercontinental American

Bacauanul Ronald Gavril a revenit in aceasta dimineata in ring si a reusit sa obtina titlul WBC Continental Americas Championship la San Francisco. Ronald l-a invins pe americanul Khainell Wheeler. Dupa acest meci, Ronald are o sansa in plus sa ajunga la un meci de titlul mondial.

Sunt încântat să aduc Centura WBC Inter Continental America și prestigiul WBC înapoi în România. Această victorie este o dovadă a talentului și efortului comunității noastre de box și sunt onorat să-mi reprezint țara pe scena mondială.

A fost o luptă intensă și provocatoare, dar am dat totul și am ieșit învingător! Acesta este un moment pe care nu-l voi uita niciodată și o dovadă a efortului și a dăruirii pe care le investesc în fiecare meci.

Mulțumesc încă o dată tuturor celor care s-au conectat la transmisiunea live pe pagina mea de Facebook. Sprijinul vostru înseamnă totul pentru mine! Să sărbătorim această victorie și să continuăm să luptăm pentru realizări și mai mari pentru România și comunitatea noastră de box!„, a transmis Ronald Gavril pe pagina sa de Facebook.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.