Viceprimarul Tescaru, nemulțumit de afișajul electoral: „Orașul Bacău, o ladă de gunoi”

0

Printr-un comunicat remis presei joi, Primăria municipiului Bacău a făcut un apel către reprezentanții tuturor partidelor politice și ai candidaților independenți să respecte locurile de afișaj special amenajate pentru campania electorală. În afara acestora, alte locuri de afișaj sunt permise doar cu acordul proprietarilor. Reacția Executivului local apare după ce, în ultimele zile, în oraș s-au lipit mii de afișe în locuri publice neautorizate, în toate cartierele orașului.

„Nu este posibil să apară afișe pe stâlpi, pe cutii de gaze, pe conducte, pe orice mobilier stradal. Riscăm ca orașul Bacău să se transforme într-o ladă de gunoi. Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele privind afișajul ilegal. Sancțiunile vor fi aplicate tuturor partidelor, indiferent de culoarea acestora”, avertizează Vasile Tescaru, viceprimarul municipiului Bacău.

Nerespectarea legii atrage sancțiuni cuprinse între 1000 și 2500 de lei, pe care le poate aplica Poliția Locală. În cursul zilei de joi, angajații Primăriei Bacău care lucrează la Direcția de Servicii Publice au fost nevoiți să întrerupă campania de plantare a florilor de toamnă, măturatul public, alte activități curente pentru a îndepărta afișele lipite ilegal pe străzile Martir Horia, Martir Cloșca, Pictor Aman, Neagoe Vodă, Cornișa Bistriței, Stadionului, Viorelelor și din Cartierele Gherăiești și Șerbănești.

Sursă: Comunicat Primăria Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.