Viceprimarul PNL, Liviu Miroseanu, nemultumit de primarul Viziteu : „Unii s-au grăbit să demoleze, fără să aibă proiectele pregătite”


Viceprimarul PNL al Bacaului, Liviu Miroseanu, l-a atacat in termeni duri pe edilul Lucian Viziteu, reprosandu-i acestuia ca in locul garajelor demolate nu au aparut parcarile si spatiile verzi promise. Nu este prima oara cand Miroseanu ii reproseaza primarului in functie diverse aspecte ce tin de administrarea municipiului Bacau :

Sunt nemulțumit de ritmul prea lent în care se derulează unele proiecte. Am fost prezent în mai multe zone din oraș unde ar fi trebuit să înceapă lucrări de amenajare a terenurilor care au fost eliberate de garaje. Pe străzile Ștefan cel Mare, Slănicului, Neagoe Vodă, în zona Băncii Naționale nu a început nicio lucrare, situație care, așa cum era de așteptat, stârnește nemulțumirea locuitorilor. Este adevărat, există o anumite birocrație, numeroase avize de obținut, pași obligatoriu de urmat, dar chiar și așa lucrările trebuie urgentate.

La fel de adevărat este că unii s-au grăbit să demoleze, fără să aibă proiectele pregătite. De aceea, trebuie să profităm cât mai mult de vremea de afară, căci în curând vine toamna, apoi iarna, iar când tragem linie…Promit să vă țin la curent cu toți pașii pe care-i facem pentru a demara cât mai urgent reamenajarea zonelor eliberate de garaje, cu parcări, alei, zone verzi, locuri de joacă, acolo unde este cazul, mobilier urban etc.” a declarat viceprimarul Liviu Miroseanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.