Viceprimarul Miroseanu vrea mai multe sensuri giratorii in oras


Viceprimarul Bacaului, Liviu Miroseanu, a precizat ca isi doreste mai multe sensuri giratorii in oras, chiar si in intersectiile mici. Acesta a spus ca a cerut deja in Comisia de Circulatie infiintarea unor astfel de sensuri pe strada Venus/Ion Ionescu, Venus/22Decembrie si Venus/Bucium:

Am solicitat Comisiei de Circulație înființarea de sensuri giratorii și în intersecțiile mici. Măsura poate fi implementată rapid, cu costuri reduse, iar efectul imediat este  fluidizarea traficului, cu consecințe benefice pentru conducătorii auto. Primele intersecții pentru care am făcut propunerea sunt: strada Venus cu strada Ion Ionescu, strada Venus cu strada 22 Decembrie și strada Venus cu strada Bucium.  Propunerea a fost avizată favorabil, pasul următor fiind obținerea acordului Biroului Rutier al Poliției Municipiului Bacău.

În Comisia de Circulație am luat în calcul și o serie de solicitări menite să îmbunătățească siguranța rutieră. Astfel, la trecerea de pietoni de pe str. Milcov, în zona Insulei de agrement, va fi amplasat un semafor cu buton. Pentru siguranța pietonilor, am aprobat amplasarea de bolarzi în dreptul mai multor treceri de pietoni, pentru a asigura o vizibilitate mai mare conducătorilor auto. De asemenea, vom aplasa bolarzi și pe lungimea anumitor trotuare unde interdicția de a parca nu este respectată, aspect ce îngreunează circulația pietonilor.” a precizat Miroseanu

1 COMENTARIU

  1. Domnilor inteligenti de va doare capul.inteleg ca un giratoriu la int stefan cel mare cu mioritei e dificil – proiect prea mare pentru niste functionari asa de mici.dar macar sa puneti un oprirea interzisa de la trecerea de pietoni pana la semafor astfel inncat sa se circule pe doua benzi inainte spre 9 mai e asa greu ? sa nu se mai faca cozile pana la Mall ? si cu minima investie se poate largi si cu 2 benzi spre serbanesti si chiar s-ar simti ( mai ales ca dupa intersectie sunt 2 benzi ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.