Viceprimarul Miroseanu acuza SSPM ca blocheaza orasul, asfaltand in miezul zilei: „Am convocat conducerea SSPM și am solicitat să fie respectată dispoziția”

In aceasta saptamana, SSPM a efectuat mai multe lucrari de asfaltare in zona de SUD a Bacaului – mai exact in zona strazilor Chimiei/ Aeroportului. Din cauza asfaltarii pe timpul zilei, traficul a fost efectiv blocat, soferii exprimandu-si nemultumirile pe retelele de socializare din cauza ambuteiajelor.

   

Viceprimarul Miroseanu acuza conducerea SSPM ca nu a respectat dispozitia de „asfaltare dupa ora 20:00”. Va reamintim ca la conducerea SSPM este fostul primar al Bacaului, Cosmin Necula :

În zilele în care s-a lucrat, traficul a fost îngreunat, mai ales că vorbim despre una dintre zonele aglomerate ale orașului. Și asta, în ciuda dispoziției pe care am dat-o, ca toate lucrările de anvergură la rețeaua rutieră să se realizeze, în această perioadă, preponderent după ora 20,00.

După ce am văzut ce s-a întâmplat în zona Aeroportului, am convocat conducerea SSPM, firma care execută lucrările pe drumurile din municipiul Bacău, și am solicitat să fie respectată dispoziția, așa cum s-a întâmplat pe Calea Romanului. I-am avertizat și că, dincolo de încadrarea în termenele de execuție, ne interesează calitatea. ” a spus Miroseanu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

1 comentariu

  1. Şi unde este Problema aici în Germania Hamburg a fost strada blocată 2 Zile şi nu a comentat nimeni de asta nu merge treaba la noi că toți manăcă ******* şi îşi dau cu părerea Viceprimar de unde este el PNL sau nu mai stiu din ce partid este clar că trebuie sesizată conducerea de ce pentru ca Şef. SSPM este Cosmin Necula trebuie să-l încurce cineva

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here