Viceprimarul Bacaului, despre evenimentul din centrul orasului : „Imagini ireal de murdare din mijlocul unui oraș în care avem un primar iubitor de bâlciuri absolut insalubre”

11

Viceprimarul Municipiului Bacau, Cristian Ghinghes, il acuza pe primarul Viziteu ca a aprobat un balci „asbolut insalubru”, chiar in mijlocul orasului. Mai mult, Ghinghes spune ca intreg mandatul actualului edil este un „haos” , recunoscand totodata ca si el a pus umarul la castigarea mandatului primarului Viziteu :

Imagini ireal de murdare din mijlocul unui oraș în care avem un primar iubitor de bâlciuri absolut insalubre. Aceste imagini te reprezintă, Lucian Daniel Stanciu Viziteu! Ăsta ești tu, așa arată mandatul tău! Un haos pentru care îmi este rușine că mi-am pus obrazul în 2020. În loc ca Parcul Catedralei să fie o oază de liniște pentru băcăuani, iar parcarea Hotelului Moldova să funcționeze și să producă venituri la bugetul local, ambele obiective sunt ocupate în aceste zile de această formă oribilă de bâlci intitulată “Hramul Bacăului”. Totul din cauza unui primar care așa înțelege să marcheze hramul orașului: prin autorizarea unui eveniment insalubru, inestetic și care distruge spațiul verde. Este al doilea an la rând când se întâmplă asta…” a precizat Cristian Ghinghes – viceprimar al Mun. Bacau

Majoritatea bacauanilor critica pe internet acest eveniment, spunand ca ne-am intors in timp, in urma cu 20 de ani.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

11 comentarii

 1. Ce legătură are hramul, fie el și bâlci sau fiestă băcăuană (dacă era la Madrid ați fi plătit un voiaj ca să vedeți bâlciul spaniol) cu lipsa de implicare a primăriei în menținerea curățeniei? Bâlciul este distracția populară, căreia i se zice fiestă în spaniolă sau fest în germană și nimănui nu ar trebui să i se permită luarea ei în derâdere, faceți asa ceva cu bâlciul german october fest și vedeți pe dracul.
  În același timp primăria trebuie luată serios la „palme” pentru neimplicarea în desfășurarea igienică a bâlciului și nicidecum condamnat cetățeanul dornic de bâlci, fiestă, fiestă, distracție până la urmă.

 2. Eu locuiesc la Patrascanu si vad zilnic parcul Catedralei Niciodata nu a aratat atat de rau. iarba e arsa de soare, sunt suprafete mari cu pamant fara iarba, nu s-a mai stropit de ani de zile.Ruşine!

 3. Lăsați că nici d voastră nu ați fost mai breaz când ați răspuns de Piață Centrală și altele..
  lipsă totală de implicare, acum măcar toaleta pare mai aproape de normalitate la subsol acolo,iar la spații verzi total haos și acum

 4. Circari au fost circari sunt încă ! Totuși, nu pot și eu, cetățean plătitor de taxe, să știu și să hotărăsc unde se duc banii mei ? Vine un brăilean și organizează toate mizeriile în Bacău, pentru ca funcționează parandaratul ? Așa se face de 30 de ani, nu e nicio noutate, scârbe de primari !

  • Corect , o mare mizerie po pulistă ; ar fi trebuit , cei responsabili cu semnăturile pe aprobarea unor asemenea circuri mizerabile , să meargă in diminețile din weekend – ul trecut , în Parcul Cancicov , să vadă ce și câtă mizerie era .
   Parcă ne – am întors în epoca de tristă amintire cu Sechelarii … unul stadion și altu frate cu stadionul …
   Circ și mizerie , că de asta sunt votați

 5. Urit ,foarte urit.Traim pe același pamint ROMANESC și eroii noștri nu au loc pe același loc de veci.Este trist pt ca pe aceste vai au murit oameni.Oameni care au luptat și siau pierdut viata pt viitorul tarii.Nu e un asa zis mesaj ostil dar oare acolo unde sunt romani nu.au încăput și ungurii?!De ce ?!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.