Viceprimarul Bacaului, Constantin Scripat si directorul CSSM Bacau, Adrian Gavriliu, declarati incompatibili de ANI

0

Viceprimarului Municipiului  Bacau, Constantin Scripat, si directorul CSSM Bacau, Adrian Gavriliu au fost declarati incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate.

Viceprimarul Scripat este acuzat de ANI ca a detinut simultan functia de viceprimar si calitatea de membru in Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale „Octavian Voicu” pe cand directorul CSSM Bacau, Adrian Gavriliu, ar fi obtinut un „avantaj patrimonial in suma de 19.802 lei”.

Constantin Scripat                                                                   Adrian Gavriliu

Comunicat ANI

SCRIPAT CONSTANTIN –  Viceprimar al municipiului Bacau, Judetul Bacau

INCOMPATIBILITATE
In perioada 13 iulie – 29 decembrie 2016 a detinut simultan functia de viceprimar si calitatea de membru in Consiliul de Administratie al Scolii Gimnaziale „Octavian Voicu” Bacau si al Scolii Gimnaziale „Dr. Alexandru Safran” Bacau, incalcand astfel dispozitiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea 161/2003.

GAVRILIU ADRIAN – fost Consilier local in cadrul Consiliului Local Bacau, Judetul Bacau

CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV
In exercitarea mandatului (2016 – 2020) a participat la deliberarea si aprobarea unei Hotarari a Consiliului Local, avand ca efect dobandirea unui avantaj patrimonial in suma de 19.802 lei.

Astfel, persoana evaluata a incalcat dispozitiile art. 70 si art. 71 din Legea nr. 161/2003, ale art. 75 si art. 77 din Legea nr. 393/2004 si ale art. 46 din Legea nr. 215/2001.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.