Viceprimar Liviu Miroseanu : Invit CRAB, în ședința de Consiliu Local Bacău, pentru a prezenta cauzele care au făcut ca rezerva de apă să nu suplinească, fie și parțial, necesarul de apă al orașului


Viceprimarul PNL de Bacau, Liviu Miroseanu, a anuntat astazi ca a invitat conducerea Companiei de APA, in sedinta de CL din 7 februarie, pentru a explica de ce Rezerva de Apa nu functioneaza.

Rezerva de Apa a Bacaului este un obiectiv de investitii al Municipiului Bacau care ar fi trebui finalizat in 2020. Investitia a fost finantata din bani de la Guvernul Romaniei:

Conducerea S.C. C.R.A.B S.A trebuie să ofere explicații pentru lipsa de funcționalitate a Rezervei de Apă a orașului, deși a preluat această investiție, încă din cursul anului trecut. Scuzele nu mai mulțumesc pe nimeni, iar ultima avarie la rețeaua de alimentare cu apă a cauzat încă un disconfort major în întregul  oraș.

Deoarece Consiliul Local al municpiului Bacău este acționar majoritar al S.C. C.R.A.B. S.A., am înaintat în cursul zilei de vineri, 4 februarie, o scrisoare conducerii societății, prin care o invit luni, 7 februarie 2022, în ședința de Consiliu Local Bacău, pentru a prezenta cauzele care au făcut ca rezerva de apă să nu suplinească, fie și parțial, necesarul de apă al orașului, în cazul avariei survenite pe conducta de aducțiune de la Valea Uzului. De asemenea, așteptăm un plan de măsuri măsuri concrete, pentru ca asemenea situații să nu se mai repete.

Dacă acest plan nu există, dacă nu se întrevăd soluții viabile, atunci solicităm demisia conducerii S.C. C.R.A.B. S.A, care să lase locul unor persoane competente. Nu mai putem continua cu pasatul răspunderii, cu tergiversările, cu lipsa de implicare. Băcăuanii nu mai au răbdare și nu  mai tolerează așa ceva!” se arata in comunicatul de presa transmis de viceprimarul PNL de Bacau, Liviu Miroseanu

2 COMENTARII

  1. Sa plece conducerea CRAB, OK ! Plecati si voi, incompetentilor, impreuna cu ea ! Abia acum aflati ca Rezerva de Apa e o himera. Abia acum aflati ca este nefunctionala ? Abia acum vreti programe de masuri (vesnica varuiala pentru prosti). Ce ati facut cu banii primiti de la Guvern ? De ce nu a curs o picatura de apa in Bacau , nenorocitilor ? Plecati-plecati-plecati…..inclusiv din Bacau !

  2. Comunicare deficitara, minciuni prin ascunderea adevarului la toate nivelurile: CRAB, Primarie, CJ, fiecare arunca vina pe altcineva – tipic romanesc – nimeni nu pateste nimic, nu se lasa cu demisii, sanctiuni sau chiar puscarie pentru lucrari prost facute sau mult intarziate. Romania anilor 2022 este profund corupt, cei care ar trebui sa faca ceva sau sa-i controleze pe cei care ar trebui sa faca ceva sunt mituiti cu salarii babane, sporuri multe, pensionari la tinerete si pensii speciale. Cetatenii sunt in adormire, cei cu putere financiara si-au construit case prin imprejurimile orasului, au puturi si nu-i afecteaza tevile sparte. Cetatenii din oras, o mica parte le taraie ceva apa, restul accepta situatia. Tinerii si nu numai ei, cei mai curajosi, pleaca din tara. Cei ramasi plang dupa cei plecati, dau vina pe politicieni, pe care de fapt ei i-au ales si prin lipsa actiunilor civice, acestia (politicienii) au ajuns in asa hal de nesimtire, nepasare, caracter si calitate umana. Repetentii din clase au intrat si intra in politica, ca sa faca avere. Alta solutie nu au, au gasit aceasta cale, mituiesc, corup, ung si se gudura pe langa trebuie ca sa-si atinga scopul. Nimeni nu protesteaza fizic, doar pe „net”, e comod si laș. Pana cand nu se ia atitudine nu se vor face schimbari majore in modul de lucru al administratiilor locale si centrale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.