Vesti rele de la CRAB. Trei zile fara apa : “ Având în vedere complexitatea lucrărilor de remediere estimam finalizarea lucrarilor pentru 2 februarie”


Compania de Apa a anuntat, in urma cu putin timp, ca avaria este destul de mare si necesita timp. CRAB estimeaza finalizarea lucrarilor miercuri seara ( 2 feb, ora 20:00). Procesul de reumplere dureaza alte 24 de ore, astfel ca bacauanii ar putea avea apa – cel mai devreme – joi, 3 februarie :

“In jurul orei 10:30, echipele SC CRAB SA au finalizat lucrarile de decopertare a conductei constatand ca avaria a fost cauzata de deplasarea piesei de imbinare dintre conducta Dn 1000 mm si conducta de Dn 800 mm.

Având în vedere complexitatea lucrărilor de remediere(demontarea pieselor existente -reductiei, mosoarelor din fonta si a reasamblarii lor pe pozitie) estimam finalizarea lucrarilor pentru maine, 02.02.2022 orele 20:00.

Ulterior finalizarii lucrarilor de remediere vom proceda la umplerea conductei de aductiune (24 ore) si a retelei de distributie.

Programul anuntat de furnizare apa potabila pentru 02februarie, in municipiul Bacau este 06:00 – 08:00 dimineata si 18:00 – 20:00 dupa – amiaza.

Exista posibilitatea ca locuitorii de la etajele superioare (III si IV) ale blocurilor bara, sa fie afectaţi de lipsa presiunii in programul anuntat.” a transmis CRAB

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.