Vesti rele de la CRAB. Trei zile fara apa : “ Având în vedere complexitatea lucrărilor de remediere estimam finalizarea lucrarilor pentru 2 februarie”

Compania de Apa a anuntat, in urma cu putin timp, ca avaria este destul de mare si necesita timp. CRAB estimeaza finalizarea lucrarilor miercuri seara ( 2 feb, ora 20:00). Procesul de reumplere dureaza alte 24 de ore, astfel ca bacauanii ar putea avea apa – cel mai devreme – joi, 3 februarie :

“In jurul orei 10:30, echipele SC CRAB SA au finalizat lucrarile de decopertare a conductei constatand ca avaria a fost cauzata de deplasarea piesei de imbinare dintre conducta Dn 1000 mm si conducta de Dn 800 mm.

Având în vedere complexitatea lucrărilor de remediere(demontarea pieselor existente -reductiei, mosoarelor din fonta si a reasamblarii lor pe pozitie) estimam finalizarea lucrarilor pentru maine, 02.02.2022 orele 20:00.

Ulterior finalizarii lucrarilor de remediere vom proceda la umplerea conductei de aductiune (24 ore) si a retelei de distributie.

Programul anuntat de furnizare apa potabila pentru 02februarie, in municipiul Bacau este 06:00 – 08:00 dimineata si 18:00 – 20:00 dupa – amiaza.

Exista posibilitatea ca locuitorii de la etajele superioare (III si IV) ale blocurilor bara, sa fie afectaţi de lipsa presiunii in programul anuntat.” a transmis CRAB


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentPrefectul Bacaului, Lucian Bogdanel : Solicit Primăriei Bacău să operaționalizeze, în regim de urgență, Rezerva de apă a municipiului, proiect finalizat şi aflat, de mai mult timp, în etapa de recepție a lucrărilor
Articolul urmatorViziteu : „Lucrarea ar putea dura și până mâine seară, la care se adaugă cele 24 de ore până la reumplerea instalației”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.