Vești excelente pentru cinefilii care viziteaza Happy Cinema în această săptămână. Popcorn cu 1 LEU, intre 8 si 13 februarie

Vești excelente pentru cinefilii care viziteaza Happy Cinema în această săptămână!

Între 8 și 13 februarie, fiecare bilet cumpărat online pe site-ul www.happycinema.ro oferă posibilitatea de a achizitiona și o pungă de popcorn, platind doar 1 leu. Nu mai sta pe gânduri și hai la film!

Programul săptămânii include filmele de acțiune Moonfall, Omul Păianjen: Niciun drum spre casă, Cei care mă vor mort sau Tabăra, drama Miracol sau animațiile Belle, Hai să cântăm din nou! și Clifford: marele câine roșu. Comedia romantică Mărită-te cu mine, care îi are în rolurile principale pe Jennifer Lopez, Owen Wilson și Maluma, dar și Moarte pe Nil, ecranizarea după cartea scriitoarei Agatha Christie vor intra de joi în programul cinematografului.

Iar veștile bine nu se opresc aici. Din 11 februarie, filmul Matrix: Renașterea poate fi vizionat platind doar 14 lei pe bilet, indiferent de zi sau oră.

Acum chiar nu mai ai nicio scuza să nu mergi la Happy Cinema, în Hello Shopping Park.

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentViceprimar Ghinghes: „Aducțiunea care alimentează orașul cu apă este proprietatea municipiului Bacău și cred că este responsabilitatea municipalității de a o întreține și repara”
Articolul urmatorApa din Rezerva de Apa curge printr-o conducta scoasa din uz din 2020. O avarie mai mare ar putea inunda terenurile private din zona

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.