Verificari si amenzi la magazinele de etnobotanice din Bacau


77 de plicuri cu produse etnobotanice au fost ridicate de oamenii legii în vederea expertizării, în urma unei acțiuni în sistem integrat, desfășurată în municipiul Bacău, pentru verificarea societăților care comercializează produse cu efecte psihoactive, dăunătoare sănătății.

 Echipe mixte de polițiști din cadrul Secției 2 Poliíe Bacău, polițiști de investigarea fraudelor, reprezentanți ai Poliției Locale, O.P.C. și Gărzii Financiare au verificat și în data de 28 octombrie a.c. magazinele din municipiul Bacău, care comercializează substanțe de tip etnobotanic.

 Astfel, au fost verificate șase unități comerciale și au fost ridicate în vederea expertizării în laboratorul de specialitate 77 de plicuri cu produse tip “spice”. Totodată au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 de lei.

 Administratorii unor societăți comerciale verificate, care nu au prezentat documentele contabile privind proveniență mărfurilor de tip etnobotanic, au fost invitați la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău în vederea finalizării controlului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.