Variațiile jocului de ruletă la cazinourile online

0

Cazinourile online de pe piață creează portofolii vaste și diversificate. Acest lucru ajută la stabilirea unui profesionalism optim. Acest aspect se reflectă și în oferte precum cea DonRo casino, aceasta având o ofertă solidă de jocuri. De pe platformă nu lipsesc pariurile sportive, sloturile, dar și jocurile live de masă. Varietatea este un punct forte, chiar și pentru jucători.

Pagina de jocuri de masă vine la rândul său structurată în multiple categorii. Fiecărui joc în parte îi este atribuită o pagină separată. Acest lucru ajută nu doar la o selecție mai facilă, ci și la o vizualizare mai sistematizată a jocurilor. Unul dintre jocurile promovate este chiar ruleta. Este un joc vechi, cu o anumită tradiție. Aceasta poate fi regăsită pe piață în trei variante, acestea fiind:

Ruleta europeană

Este cea mai des întâlnită variantă a jocului de ruletă. Masa de joc conține 37 de numere, numerotate de la 0 la 36. Oferta de mizare este și ea generoasă. Se pot plasa pariuri interioare sau exterioare, și acestea fiind variate. Fiecare tip de pariuri are asociată o cotă distinctă. În cele mai populare pariuri intră și cele pe culoare sau paritate/imparitate.

Ruleta franceză

În cazul ruletei franceze, masa de joc diferă puțin în structură. De această dată există câteva pariuri distincte ce pot fi plasate. Acestea constau în pariurile Tier, Voisin du Zéro, Finales, Orphans. Și aici se pot plasa pariuri interioare sau exterioare, după caz. În rest, se aseamănă cu varianta europeană. Totodată, în joc se pot aplica diverse strategii, precum cea Martingale. 

Ruleta americană

Varianta americană nu este la fel de populară precum cea europeană. În ciuda acestui lucru, este inclusă adeseori în ofertele de joc ale cazinourilor online. Aceasta include un număr în plus, anume 00. Acest fapt crește gradul de risc asociat jocului. În plus, numerele sunt așezate opus față de ruleta europeană. Tipurile de pariuri rămân aceleași ca și în cazul ruletei europene și cea franceză.

În toate aceste variante, strategia este elementul cheie de multe ori. Ruleta este unul din jocurile la care se pot folosi diverse strategii de joc. Acestea vin combinate cu dexteritatea de joc specifică fiecărui jucător în parte, Nu este garantat că strategiile funcționează, însă există șanse să aducă rezultate favorabile. Nu sunt greu de învățat, însă necesită multă practică și atenție.

În final

Jocurile de masă au o anumită eleganță. Cu un istoric frumos în spate, au rezistat anilor și chiar au evoluat destul de mult. Unul din cele mai iubite jocuri de masă este ruleta. Variantele de joc oferă o diversitate demnă de apreciat. Stilul de joc poate deveni unul complex și intens, mai ales în combinație cu strategii de joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.