Vali Porcistean a castigat Raliul Moldovei Bacau

Raliul Moldovei Bacau a fost castigat de vicecampionul national, Vali Porcisteanu. Acesta a castigat etapa a treia a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Raliul Moldovei Bacau, si este noul lider al clasamentului general al pilotilor.

Echipajul Valentin Porcisteanu/Dan Dobre (Citroen C3 R5) a fost cronometrat cu timpul de 01 h 10 min 47 sec 9/10, potrivit site-ului Federatiei Romane de Automobilism Sportiv. Pe locul secund s-a clasat echipajul Adrian Raspopa/Cosmin Diacu (Skoda Fabia R5), la 58 sec 7/10, pe trei a sosit cuplul Dan Girtofan/Tudor Marza (Skoda Fabia R5), la 1 min 17 sec 4/10, locul patru a fost ocupat de echipajul Titi Aur/Anton Avram (Skoda Fabia R5), la 5 min 09 sec 3/10, iar pe cinci s-au clasat italienii Stefano Marrini/Davide Bianchi (Mitsubishi Lancer Evo 9), la 7 min 24 sec, etc.

Cu un ecart confortabil inca din prima zi, echipajul argesean Vali Porcisteanu/Dan Dobre a dominat si ziua a doua a cursei, reusind sa castige cinci probe speciale din totalul celor de sambata.

Vali Porcisteanu este noul lider al clasamentului general, fiind urmat de campionul national en titre Simone Tempestini, care nu a participat la Raliul Moldovei Bacau.

Editia a noua a Raliului Moldovei Bacau a avut 106,23 km impartiti in 13 probe speciale si un total de 392,57 km.

Sursa: agerpres.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAccident de munca in Bacau. Un barbat a ramas fara o mana
Articolul urmatorIdentificaţi şi cercetaţi de poliţiştii din Moineşti după ce ar fi sustras bunuri în valoare de 8.500 de lei

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.