Valentin Ivancea s-a intalnit cu CEO-ul Wizz Air, Jozsef Varadi. Presedintele CJ a cerut mai multe zboruri, aeronave moderne si posibilitatea de a introduce curse interne


Miercuri, 6 aprilie, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, s-a intalnit cu CEO-ul Wizz Air, Jozsef Varadi. In cadrul discutiei, Ivancea a cerut mai multe zboruri, aeronave moderne si posibilitatea de a introduce curse interne :

Am avut o întâlnire cu Jozsef Varadi- CEO Wizz Air, cofondator al companiei aeriene care operează pe Aeroportul Internațional „George Enescu Bacău”. În cadrul discuției, am trecut în revistă evoluția serviciilor Wizz Air oferite la aeroportul băcăuan din anul 2020, de când băcăuanii dar și cei din județele limitrofe au posibilitatea de a călători către 10 rute din Europa. De asemenea, în vederea dezvoltării serviciilor oferite călătorilor, am punctat următoarele aspecte:

– diversificarea și extinderea destinațiilor către care se operează zboruri;

– asigurarea unor aeronave moderne, de ultimă generație, pentru aeroportul băcăuan;

– analizarea posibilității de a introduce curse interne către zonele principale ale țării;

– structurarea taxelor.

În vederea determinării rutelor solicitate de către călători, vom face, în următoarea perioadă, o analiză a necesităților de călătorie ale pasagerilor. Apreciez vizita dl. Jozsef Varadi în județul Bacău și deschiderea de care dă dovadă în identificarea perspectivelor de dezvoltare a serviciilor oferite. Vom analiza toate solicitările companiei, în ceea ce privește colaborarea cu Aeroportul Internațional „George Enescu Bacău”, astfel încât, împreună, să atragem cât mai mulți pasageri din regiunea N-E la „poarta de intrare” în județ, unde s-au investit fonduri europene impresionante în ultimii ani.” a precizat Valentin Ivancea

1 COMENTARIU

  1. Din păcate multe promisiuni în campania electorală făcute de domnul Ivancea și nimic concret. Numai vorbe , promisiuni și poze . Ar trebui mai puține poe, mai puține declarații, mai puține vorbe și mai multe fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.