Valentin Ivancea s-a intalnit cu ambasadorul Irlandei in Romania: „Discuțiile au vizat promovarea județului Bacău și oportunitățile de afaceri, în special în zona Aeroportului „George Enescu”


Miercuri, 13 iulie, presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea s-a intalnit la Bucuresti cu ambasadorul Irlandei in Romania, Paul McGarry.

Discuțiile au vizat promovarea județului Bacău și oportunitățile de afaceri, în special în zona Aeroportului „George Enescu”- pilon principal în planul de dezvoltare pentru zona de sud a orașului. L-am asigurat pe dl. ambasador de întreaga noastră deschidere spre cooperare, în cât mai multe domenii, pentru a consolida relațiile economice, culturale și turistice dintre România & Irlanda. De asemenea, vom continua demersurile inițiate la nivel județean, pentru crearea unui cadru adecvat în vederea atragerii investitorilor în regiunea Moldovei.

ES Paul McGarry a acceptat să viziteze în curând județul Bacău pentru aprofundarea și concretizarea obiectivelor pe care le-am stabilit astăzi împreună. Buna impresie a primei noastre întâlniri, la Palatul Administrativ, în 2019- când eram prefectul județului- în cadrul vizitei efectuate în Bacău împreună cu alți 23 diplomați din diferite țări, reprezintă o bază solidă pentru conturarea unei relații reciproc avantajoase.” a anuntat Valentin Ivancea

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.