Valentin Ivancea: La Filipeni, un drum de 5km a fost modernizat iar o scoala se construieste

0

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, impreuna cu prefectul Lucian Bogdanel si consilierii judeteni Adrian Nistor si Vasile Isvoran au mers pe teren pentru a verifica lucrarile din Filipeni. Drumul comunal de 5km a fost modernizat in totalitate iar stadiul fizic la noua scoala este de 52% :

Rodica Ambrosie, primarul comunei, a tratat cu prioritate proiectele de infrastructură locală, iar Filipeniul s-a schimbat la față în ultimii ani. Cu implicare și pricepere, administrația Ambrosie a modernizat, prin PNDL, un drum comunal, cu o lungime de aprox. 5 km, de care beneficiază cei peste 2000 de locuitori. Valoarea investiției este de 6,8 milioane lei. Lucrarea a fost finalizată la standarde de calitate, deși perioada pe care o traversează piața de construcții este serios afectată de criza majoră a prețurilor.

De asemenea, în construcție se află o școală coordonatoare, proiect ajuns la 52% grad fizic de realizare, finanțat prin POR – valoarea estimată a investiției este de peste 1 milion euro. Anul viitor, în toamnă, este preconizată și finalizarea obiectivului de infrastructură educațională.

Încă de la preluarea mandatului, am avut în vedere efectuarea unor vizite de lucru periodice, în județ. Întâlnirile cu primarii și cetățenii sunt esențiale pentru a avea o radiografie completă a necesităților de investiții. Concluzia acestor deplasări în teritoriu este că finanțările locale, județene și naționale îmbunătățesc semnificativ condițiile de trai în zonele rurale. Esențială rămâne priceperea & determinarea edililor.” a anuntat Valentin Ivancea

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.