Valentin Ivancea: În timp ce membrii USR primesc apartamente „de serviciu” pe sub mână, băcăuanii simpli sunt umiliți şi tratați, sistematic, în bătaie de joc (VIDEO)

2

Presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea, a prezentat public un caz social, in care o familie a primit de la Primaria Bacau o locuinta fara curent electric, fara gaz, apa sau canalizare. Cand a reclamat aceste probleme, femeia ar fi fost alungata cu politia locala:

În timp ce membrii USR primesc apartamente „de serviciu” pe sub mână, de la şeful lor de partid (primarul Viziteu), băcăuanii simpli – care au nevoie de locuințe sociale (nu de lux!) – sunt umiliți şi tratați, sistematic, în bătaie de joc. Vizionați mai jos cazul revoltător al unei băcăuance, Mușa Ancuța, despre care am aflat detalii cutremurătoare la întâlnirile cu cetățenii. Femeia a primit de la primărie, drept locuință, o coşmelie fără niciun fel de condiții: fără curent electric, fără gaz, apă sau canalizare. Pentru că a avut curajul să reclame condițiile insalubre şi inumane, a fost izgonită din primărie sub un potop de amenințări, inclusiv cu poliția locală.

Nepăsarea și neimplicarea îmbracă multe forme, dar deja vorbim despre o administrație toxică, ostilă băcăuanilor (cu excepția celor care au carnet de partid de la USR). Este evident că municipiul Bacău are nevoie de un alt primar şi o echipă cu o altă viziune: una apropiată de oameni şi de problemele lor, altruistă şi empatică.” a precizat Valentin Ivancea

2 COMENTARII

  1. Duduia din 2022 de ce nu a făcut publică situația, dacă nu erau alegerile anul acesta nu afla nici”candidatul”că doar până acum nu a fost decât președinte de județ!Nu așa că așteaptă să poată cumpăra locuința(terenul de fapt, precum vecinul)de aceea și plătește chirie?Apoi să vezi căsuța,vila etc cu răsare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.