Valentin Ivancea, favorit sa devina noul primar al  Bacaului, dupa cotele de la casele de pariuri

4

Casele de pariuri au publicat cotele pentru luptele politice din tara, la alegerile europarlamentare si locale. Alianta PSD-PNL conduce detasat atat in sondaje, cat si la pariuri.

In Bacau, favorit sa devina noul primar al Municipiului Bacau este Valentin Ivancea – candidat al Aliantei PSD-PNL. Ivancea are cota 1.8.

Pe locul al doilea urmeaza primarul in functie, Lucian Viziteu, la mica distanta, avand o cota de 2.

Surpriza este Cristian Ghinghes, care ocupa locul al treilea. Potrivit caselor de pariuri, Ghinghes are a treia sansa sa castige Primaria Bacau, avand o cota de 8.

Urmeaza Cristi Manolache cu o cota de 15, Sergiu Sechelariu, cu o cota de 50 si Dragos Stefan cu cota de 350.

Screenshot

4 COMENTARII

  1. Ne-am saturat de ageamii si hoti.Dupa Stavarache,Necula si Viziteu trebuie sa vina un administrator,un gospodar.Daca e psd sa fie psd,numa sa faca treaba.cred ca e bine sa fie psd si la primarie si la judet,nu o sa mai fie certuri ,nu mai au pe cine da vina.daca nu fac treaba la municipiu,vor deconta si la judet,deci nu cred ca le convine.voi vota ivancea cu speranta la mai bine,vom vedea in 2028 daca m-am inselat

  2. Ce a făcut serios la județ?? Nimic, județul se depopulează, iar salariu mediu se apropie de Vaslui. Este tot un fel de Necula, propus tot de psd, tit de același om, după aceleași criterii.
    Urmăriți-l, numai manipulare, poze, articole cumpărate, se laudă cu lucruri mărunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.