Valentin Ivancea : Eu am fost conștient că, dacă vin, trebuie să fac, nu vin doar să ocup un post. Nimic nu se cuvine nimănui

9

Candidatul aliantei PSD-PNL pentru Primaria Bacau – actualul presedinte CJ Valentin Ivancea – a fost invitat la emisiunea Test Drive Electoral de la Antena 3.

Ivancea le-a prezentat jurnalistilor principalele obiective de investitii pe care deja le implementeaza in Municipiul Bacau. Este vorba despre Atheltic Park, Ateneu, Biblioteca si cladirea fostului Spital Municipal.

Eu cred că sunt un om gospodar, iar asta este principala calitate pe care trebuie să o aibă un primar. Trebuie să ai tenacitate în tot ce înseamnă barieră administrativă. Nu cred într-un politician care să nu fie pregătit din toate punctele de vedere, dar mai ales administrativ, pentru că nu contează doar să vorbești, contează să faci ce vorbești.

Nu poți să faci administrație fără să nu faci politică și invers. Doar că cele două lucruri trebuie dozate corespunzător. Nu poți să faci doar politică și nu poți să faci doar administrație. Eu am fost conștient că, dacă vin, trebuie să fac, nu vin doar să ocup un post. Nimic nu se cuvine nimănui. Trebuie să muncești pentru ceea ce faci”, a mărturisit Valentin Ivancea, preşedinte al CJ Bacău.

9 COMENTARII

 1. Ar trebui sa stea in banca lui,nu avem nevoie de el în primărie.Nu vrem să-l jignim cu votul nostru de moldoveni.Sa candideze la Buzău,că nu e in Moldova.

 2. municipiul baca a stat pe loc 4 ani,sub administratie usr-pnl.e evident.piste hastagiste si parcari plutitoare ..orasul blocat in praf si trafic.10 pavele aruncate si cateva videouri pe fb nu schimba majoritatea.sa nu fim naivi.

 3. Din păcate aceleași promisiuni le a făcut și acum 4 ani cand a candidat la funcția de președinte a consiliului județean. Atunci multă lume și a pus sperante în dumnealui că o să facă ceva în județ. Nu s a ținut de cuvânt cu nimic de ce să credem că ar face o acum??.Nu a atras investitori în județ, a început proiecte aiura. A desființat muzeul de istorie pentru a face o bibliotecă modernă, putea să reabiliteze muzeul și să constriască o bibliotecă nouă. distrugi un muzeu cu o suprafață de 7000 mp care avea expoziții, depozite, laboratoare și faci o clădire de 1000mp unde e performanța și realizarea minunată??. Spitalul municial l a preluat de la primărie și nu l a terminat așa cum s a lăudat, apus în funcții de conducere numai pile de partid, a făcut angajări la consiliul județean , a mărit salariile celor din administrație, a dat incontinurae sporuri de stat cu fundul pe scaun. Asta vrea să facă și la primărie?? angajări să se apuce de alte șantiere în anul 2027 înainte de alegeri. Parkul Atletic avea banii, totul aprobat și acum caută fonduri . Lumea s a săturat de minciuni, de poze color , vrea fapte.

  • Lili,ne-ai distrus Bacaul cu hastagistul tau!Du-te la Braila si lasa-ne cu vrajealea!Nu ati facut nimic in oras,Ivancea are 6 proiecte in derulare in Municipiul Bacau – in orasul in care Viziteu trebuia sa lucreze,Nu a facut nimic:stadion,insula,apa,strazi,parcuri NIMIC!

   • Nu e perfect nici Viziteu, are greșelile lui dar Ivancea il întrece.Spune tu ce nu e adevărat din ceea ce am spus ?. A atras investitori în județ??, nu a făcut angajări??, nu a pus de a sefi??, a rezolvat problema spitalului?/ , nu caută fonduri pentru Atletik Parc??, 6 proiecte minunate pe hârtie, începute și să vedem finalul. A distrus cultura din Bacău, habar nu are ce bogăție culturală are acest oraș și județ. Trebuie scăpat de PSD în acest oraș și județ.

    • Ivancea nu a angajat 100 de usr-isti la primarie,nu a dat apartamentele bacauanilor catre membrii usr,nu a dat studii de fezabilitate catre firme fantome de la sectorul 1.Povestea cu mu3 psd si hastagisme de astea ieftine e expirata,lumea a iesit in strada pt justitie cu lanterne,nici nu stia ce inseamna,ca fugi hotii din puscarie si a iesit usr la bacau..timis brasov si au modernizat orasele..dupa cum se vede..viziteu nu are nimic..doar proiectele lu necula si alea implementate prost,fara sens,piste pe strada,cand avea loc pe trotuar (mioritie etc), parcari eliminate(cand trebuia sa faca parcari si apoi sa construiascapiste) + promisiunile ..contratul cu bacauanii nu mai reiau ca le stii si tu..stadion insula parcuri ..nimic nimic! a demolat garajele,atat.daca votam un primar pt simplu fapt ca e buna demolator,atunci e ok.

     • Asa e la primărie s au făcut angajări, au mărit salarii, afaceri cu banul public, perfect adevărat. Dar același lucru a făcut Ivancea la consiliul județean, a făcut angajări , a dat salarii și sporuri, ține pensionari angajați (iau pensie și salar), toate proiectele începute sunt cu firma de construcții abonată la consiuliul județean. Ivancea chiar nu merită să fie primar a dezamagit, mare parte care l au votat acum 4 ani nu il vor primar. Toate ilegalitățiile semnalate din instituțiile subordonate consiliului le a ascuns sub preș, e un dictator. S a lămurit lumea cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.